Riz ulala lelaki

Putih gebu, badan cantik, muka pun macam model! Heboh satu Malaysia bila tengok Riz Ulala. Cair hati jejaka-jejaka di luar sana selepas gambar gambarnya tular di media sosial, siap ajak kahwin lagi! Tapi maaflah, telan air liur sahaja sebab Riz dah terang-terangan mengaku yang dia sebenaranya seorang pondan. Walaupun bentuk fizikal luarannya saling tak tumpah macam wanita tulen, namun tetap dia mempunyai halkum dan alat sulit lelaki. Suaranya juga kasar dan garau dan menerusi satu video secara live di ruangan Istagramnya, Riz mengakui yang rahsia kecantikannya bukan dengan mengambil sebarang ubat atau jamu tapi sebaliknya melalui pembedahan.

riz ulala lelaki

Wanita dari Sabah ini juga kata dia tak mahu membuang halkumnya. Posted by Rojak Buah on 4hb Oktober Pengakuannya itu sekaligus mewujudkan debat antara netizen yang mula membanding-bandingkan Riz Ulala dengan usahawan kosmetik terkenal Malaysia, Nur Sajat. Ada juga yang mencadangkan supaya Riz Ulala buat bisnes produk kecantikan. Agak-agak boleh kalahkan Sajat tak?

riz ulala lelaki

Yang mana satu pilihan anda, Kak Riz atau Kak Sajat? Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sekurang-kurangnya dia tak mengaku yang dia perempuan. Related Posts.Catat Ulasan.

riz ulala lelaki

Jumaat, 6 Oktober Beritaekonomikesihatanmaklumat umumpolitiksukan Edit. Semuanya boleh tahan cantik pula tu! Selepas beberapa maknyah berjaya mengelirukan ramai jejaka di luar sana tentang status jantina sebenar mereka, baru-baru ini seorang lagi maknyah tiba-tiba meraih populariti mendadak di laman sosial. Namanya Riz Ulala dan dia mengakui merupakan seorang maknyah yang telah melakukan pembedahan di Thailand.

Hino j07e engine specs

Riz atau lebih mesra disapa sebagai Lala telah memuat naik gambar ketika dia masih lagi menjadi seorang lelaki pada zaman sekolahnya. Nampaknya kedudukan Nur Sajat semakin goyah dengan kemunculan Lala yang lebih cantik berbanding Sajat.

Tapi sebenarnya, Lala tak suka jika dirinya dibandingkan dengan Sajat. Dia juga dengan beraninya mengakui bahawa dia membuat pembedahan di Thailand bagi menjadikan dirinya persis seorang wanita tulen. Tapi kalau soal alat sulit tu, kami tak dapat nak jelaskan sebab Lala tak ada memuat naik gambar dia berpakaian ketat menampakkan bahagian tersebut.

Jujurnya sis ni! Yelah, muka dan badan dah nampak perempuan, sekali ada halkum pula. Kami bukanlah mahu menyokong tindakannya yang telah mengubah kejadian Tuhan. Tapi tindakan beraninya yang mengaku dirinya memang seorang lelaki membuatkan ramai netizen kagum. Mungkin ramai tidak mengenali dirinya namun kerana kuasa viral, semakin ramai mengenali dirinya dan ada juga yang memuji kecantikannya seakan akan telah mengalahkan wanita tulen.

Cantik macam mana pun, dia masih seorang lelaki pada asal kejadian kelahirannya. Haihh… Apalah nak jadi sekarang ni. Jangan sampai generasi baharu sekarang ni terikut-ikut sudahlah. Pada lelaki tulen di luar sana, hati-hati kalau nak berkenalan dengan orang baru. Kali ini, mudah-mudahan dapat memberikan manfaat kepada anda semua. Subscribe to receive free email updates:. Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama. Langgan: Catat Ulasan Atom.Even if you prefer not to follow forex tips to the letter, you can still profit from their trade idea.

We were surprised to find that when we did exactly this with one of our forex signals' tips our trades actually performed better than theirs did. Two heads better than one maybe. The point is though, that without the forex market forecast drawing our attention to that particular chart at that particular time we would never have seen that trade idea.

This also makes the point that while it may at first seem temping to let a signal provider trade your account for you, if you have the time you may actually prefer to control it yourself. If you have been through a good forex training course and understand the concepts of support, resistance, pivot points, trends etc you should always use this knowledge to perform your own due diligence on forex alerts.

You may well find as we did that you can enhance the overall performance of your portfolio of forex trade recommendations. This section would not be complete without mention of forex signals providers who don't charge any subscription fee. As we mentioned above even subscription charging services should be effectively free to you by virtue of calling enough profitable trades to more than cover the subscription cost.

Biodata Riz Ulala, pondan lebih cantik dari Nur Sajat

In addition we prefer to use subscription based forex signals as they have an incentive to consistently call profitable trades, in that their subscribers won't stay with them for very long if they don't. Free signals by comparison have no such incentive, so be warned and trade them at your own risk. Newer Post Older Post Home.Email This BlogThis! No comments:. Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom. Popular Posts - Last 7 days.

Zarina Anjoulie tayang buah dada. Popular Posts - Last 30 days. Higher Education Minister Dato Dr. Kongsikan dengan saya! TiktokContest StaySafe Hospital Putrajaya buat laporan polis terhadap dua selebriti berhubung youtube video yang menjejaskan imej Hospital dan kakitangan mengendalikan COVID Videos of public health inspectors in Penang chasing people off the streets during the movement control order MCO have gone viral.

Videos of public health inspectors in Penang chasing people off the streets during the movement control order MCO period have gone viral Syed Azmi is one of the most dedicated and amazing child rights activists in Malaysia.

RinaMohdHarun just terminated his appointment as Popular Posts - All Time.

6u cubesat solar panels

Malaysia's appeals court Wednesday upheld the convictions and death sentences on three Mexican brothers for drug trafficking, forcing t How about an egg? Here are 10 of our favorite ways to Siti Nurhaliza Slams Khairy. Shanna Avril - Identiti wanita bogel di petaling street terdedah.

6 Famous & Controversial LGBT Celebs In Malaysia

If you are avid surfer like me, you will see one brand standing out in the cyber-world almost at every site you surf. This particular Compan Ammar Alfian dakwa sudah ragut dara Puteri Sarah Liyana. This Blog claims no credit for any images or stories on this site unless otherwise posted. If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed.Malaysia is a conservative country that rejects the LGBT lesbian, gay, bisexual, and transgender rights as it goes against the Islam teachings and not to mention, this is a Muslim country.

But perhaps, due to the modern-day era where many countries around the world have begun to embrace and acknowledge the existence of the LGBT community, our local society today too has been more accepting towards them, seeing as more individuals have taken a public stand in support of the minority. Although being an LGBT person is still considered a crime in Malaysia, in recent years, we see that many people have bravely some quietly come out of the closet to stand up for their rights and live their lives according to their authentic self.

Most of them are activists and advocates, but some of them have become so well-known mostly due to controversies that they are now celebrities in their own right!

Cosmetic millionaire-turned-singer Nur Sajat is probably one of the most talk-about persons in Malaysia this year thanks to her hotly debated gender identity.

She even went to many lengths to prove that she is indeed a woman. In an interview with InTrend last year, Sajat admitted that she was a hermaphrodite raised as a man, but after her parents noticed that her behaviour and personality seem more feminine and female-like, they decided to rename her as a girl.

Nur Sajat was previously in a relationship with fitness trainer Coach Yin. Safiey Illias is another controversial transgender figure in Malaysia who made her name in after announcing that she will return to being a man — and she did. During that time, Safiey went through surgery to remove her breast transplants and was very committed to becoming a man again. Safiey never denies that she is a transgender. Many times, she has posted photos of when she was a man on her Instagram.

Although she has returned to being a woman again, she expressed that she hopes in the future she will have a stronger will to return back to the right path. Promoting the stage play Music Box in Taiwan. It's going to be a busy week. Here we go! A post shared by Jessie Chung jessiechung. Since Jessie is one of the first and earliest transgender to commit in a same-sex relationship in Malaysia, she has been constantly discriminated by the people of her country. Despite that, Jessie soldiered through the storm and continues to stay true to herself.

She is now happily married to Joshua for more than 10 years. They came to me and eventually, we became friends. According to her blogJessie holds a doctor of medicine degree M. Apart from being an artist, she is also a Wushu practitioner, author, and entrepreneur. She is currently certified as a naturopathic physician by the American Naturopathic Medical Certification Board.

Shelah ShelahSays drag dragqueen grabshelahifyoumissher fabulous emceegig host tokl living likethatlah lahvers tbt throwbackthursday hairmenuwigs. Behind the curtains, he is Edwin Sumun, but on stage he becomes the fabulous drag queen Shelah! Edwin has been openly known by many to be a gay person. On Where Love Is Illegal site, the performer admitted that he has battled with his identity with his family and the people he meets. To be fair, to be tough and to always enjoy myself.Sejak minggu lalu, heboh diperkatakan mengenai gadis cantik yang dikenali sebagai Riz Ulala ini.

Berasal dari Kota Kinabalu, setiap jejaka yang melihatnya pasti akan tertawan dengan kecantikan yang dimilikinya. Disebalik kecantikan beliau, tahukah anda bahawa Riz ini sebenarnya bukanlah wanita tulen? Bukti tersebut telah dibongkarkan oleh individu di sebuah laman sembang yang mendakwa beliau sebenarnya adalah lelaki. Tinjauan murai. Dengan kecantikan yang dimilikinya mengalahkan seorang perempuan, terdapat komen lain mengatakan tidak mustahil jika beliau tampil dengan produknya sendiri bakal menyaingi pengasas produk kosmetik yang lain seperti DSV dan Sajat.

Jadi apa pendapat anda mengenai Riz Ulala? Pasti anda tidak sangka dengan kecantikan yang dimiliki ternyata beliau sebenarnya adalah lelaki. Sumber Instagram Riz Ulala. Saturday, April 18, Murai MY. Hampir Tak Kenal! Nak Cuba? Ini Hasil Kajian Professor…. More results Generic filters Hidden label. Hidden label. Netizen Kejam! Wanita Asli? Lando Zawawi Dikejar Pondan. Komen Anda Cancel reply.

Ezmaster download

Trending Hari Ini All. Hampir Bergaduh! April 17, Pilihan Editor. Suka TikTok! Pernah Cipta Rekod! Artikel Popular. October 12, Kategori Popular. Pengiklanan Penafian Kerjaya Hubungi Kami.Semuanya boleh tahan cantik pula tu!

Strict punishment quiz

Selepas beberapa maknyah berjaya mengelirukan ramai jejaka di luar sana tentang status jantina sebenar mereka, baru-baru ini seorang lagi maknyah tiba-tiba meraih populariti mendadak di laman sosial. Namanya Riz Ulala dan dia mengakui merupakan seorang maknyah yang telah melakukan pembedahan di Thailand. Riz atau lebih mesra disapa sebagai Lala telah memuat naik gambar ketika dia masih lagi menjadi seorang lelaki pada zaman sekolahnya.

Nampaknya kedudukan Nur Sajat semakin goyah dengan kemunculan Lala yang lebih cantik berbanding Sajat. Tapi sebenarnya, Lala tak suka jika dirinya dibandingkan dengan Sajat.

Dia juga dengan beraninya mengakui bahawa dia membuat pembedahan di Thailand bagi menjadikan dirinya persis seorang wanita tulen. Tapi kalau soal alat sulit tu, kami tak dapat nak jelaskan sebab Lala tak ada memuat naik gambar dia berpakaian ketat menampakkan bahagian tersebut.

Jujurnya sis ni!

Zoo tycoon

Yelah, muka dan badan dah nampak perempuan, sekali ada halkum pula. Kami bukanlah mahu menyokong tindakannya yang telah mengubah kejadian Tuhan.

Tapi tindakan beraninya yang mengaku dirinya memang seorang lelaki membuatkan ramai netizen kagum. Mungkin ramai tidak mengenali dirinya namun kerana kuasa viral, semakin ramai mengenali dirinya dan ada juga yang memuji kecantikannya seakan akan telah mengalahkan wanita tulen. Cantik macam mana pun, dia masih seorang lelaki pada asal kejadian kelahirannya.

Haihh… Apalah nak jadi sekarang ni. Jangan sampai generasi baharu sekarang ni terikut-ikut sudahlah. Pada lelaki tulen di luar sana, hati-hati kalau nak berkenalan dengan orang baru.

Facebook Twitter. Next Prev Post. Previous Next Post. No comments: Write comments. Subscribe to: Post Comments Atom. Popular Posts. SELEPAS Mynewshub menyiarkan kisah seorang wanita yang mendakwa suaminya bercinta dengan budak sekolah berumur 15 tahun dan melakukan s Sekumpulan lelaki ditahan curi bahan radioaktif.

SHIGEO Tokuda sudah berusia 82 tahun tetapi dia masih aktif dalam industri filem lucah Jepun hingga dinobatkan sebagai pelakon filem lu Salam 3 kali cukup masa isteri pakai baju - Jais pertahan serbuan. Derita wanita miliki kelentit terlalu panjang. Seorang wanita terpaksa melakukan pembedahan vagina,selepas dia menjadi bahan ejekan banyak teman lelakinya kerana memiliki lebia yang Seorang budak lelaki berusia 13 tahun maut selepas tertembak diri sendiri ketika sedang menayangkan sepucuk pistol di Instagram Live.

MAKIN hari makin ramai artis yang sudah mendirikan rumah tangga. Tahniah diucapkan kepada semua pasangan yang telah melayari bahtera pe Dunia sekarang amat menakutkan.


thoughts on “Riz ulala lelaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *